Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

Recanvis i accessoris

Productes de Neteja i Manteniment

BESTARD BOOT PROTECTION

Un kit de productes de neteja i mantenimient especialment desenvolupats per a allargar la vida i millorar les prestacions i el confort del calçat Bestard de pell i combinacions pell/tèxtil. Ideal per a calçat amb membrana impermeable i transpirable, p.e. Gore-Tex.PROTECTOR (Spray)

REF.: A003
Impermeabilitzant amb aplicador en spray per a sabats i botes de montanya i outdoor.
Afegeix hidrorepelència i evita taques sense llevar suport ni transpirabilitat. No afluixa el cuir ni afecta l'aparença de la superficie.ACTIVE CREAM

REF.: A004 (incolor) A005 (negre)
Acondicionador impermeabilitzant amb aplicador d'esponja per a sabates i botes de montanya i outdoor. Afegeix hidrorepelència, nutreix i revitalitza la pell sense restar suporte ni transpirabilitat. Revitaliza el cuir danyat o esquerdat.

Recanvis

Plantilla anatómica d'alta densitat, forrada de Cambrelle.

Ref: Plant. Tallas: EUR 36-48.

Plantilla anatòmica d'alta densitat, adequada per a combatre la fatiga muscular gràcies a la seva capacitat de moldetjar-se a la forma del peu i així donar suport a cada punto, per la seva eficaç absorció dels cops de cada pas.

Forrada de Cambrelle, material que no permiteix el desenvolupament de fongs, bactèries ni mals olors, i que té una gran resistència a la abrasió. També ajuda a mantenir els peus secs gràcias a la seva gran absorció d'homitat, capacitat de transpiració i un secat ràpid.

Recanvis de soles Vibram originals.

La darrera tecnologia a les soles per a botes de muntanya, amb la qualitat del líder indiscutible.


Cordones


Cordones especiales para botas de montaña: hidrofugados y muy resistentes a la abrasión.
Disponibles en en diferentes colores, grosores y longitudes.