Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

High Mountain

High Mountain

Per a les ascensions més tècniques d'alta muntanya i glacials, així com per a activitats com escalades de cascades de gel i expedicions alpines de llarga durada, són necessàries unes botes que proporcionin total confiança i protecció. Seleccionem els millors materials, dissenyem i fabriquem les nostres botes High Mountain per ajudar-te a arribar a la teva meta de la forma més confortable i segura possible.

Totes les botes d'aquesta família tenen una sola completament rígida, característica imprescindible per usar grampons automàtics escalant rutes tècniques, que també serveix de gran suport en ascensions per vies mixtes de neu i roca.

Tot i la rigidesa de la sola són botes amb un confort sorprenent, també a l'hora de fer aproximacions i travesses sobre terrenys plans. Totes les botes High Mountain són impermeables i termoaïllades gràcies al seu folre Gore-Tex Duratherm.