Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

Garantia

Tots els productes Bestard ofereixen una garantia que cobreix desperfectes ocasionats per defectes en materials o mà d’obra.
 
Aquesta garantia no cobreix fallades causades per:
  • Desgastament normal per l’ús
  • Un ús i/o cura inadequats (*)
  • Contacte amb materials agressius, tals com a foc, caires afilats (crampons, etc.), excrements d’animals, materials d’obra etc.
  • decoloració causada per raigs UV 
  • neteja del producte dins una rentadora
  • i similars.

 

En el cas de que es produesqui alguna anomalia, i per a determinar si la fallada està coberta per la garantia, has de netejar les botes i retornar-les juntament amb el tiquet de compra a l’establiment on les vares comprar per a una primera valoració i possible posterior enviament a Calzados Bestard S.A. Han d’estar sempre incloses a la capsa una còpia del tiquet de compra, una nota amb una descripció del desperfecte i les dades de contacte del propietari. Si la bota no ha estat netejada abans del seu enviament a Calzados Bestard S.A., serà immediatament retornada al propietari.
 
Després d’una examinació realitzada pel Departament Tècnic de l’empresa, i en el cas de que la fallada estigui coberta per la garantia, Calzados Bestard S.A., podrà bé reparar-ho, o bé reemplaçar-ho sense càrrec en el cas de que una reparació resulti impossible.
 
En el cas de que es demostri que l’article no està cobert per la garantia, serà possible la seva reparació a càrrec del consumidor final, previ consentiment d’aquest.
 

Ús adeqüat

(*) Sobre l’ús adequat de cada model : veure etiquetes informatives de cada bota, els nostres catàlegs en paper i la pàgina web bestard.com. Sobre una cura i manteniment adequats : veure l’etiqueta informativa cada bota, així com consells en els nostres catàlegs en paper i a la nostra pàgina  web bestard.com. En cas de dubte sobre l’ús i/o cura adequat del seu calçat Bestard, contacti amb l’empresa: atencioncliente@bestard.com