Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

GORE-TEX® SURROUND®

Amb la introducció dels nous models Galaxy i Cosmos a la primavera de 2015 hem aconseguit un gran avanç en calçat outdoor molt confortable, oferint nous i sorprenents nivells d’amortiment, transpiració i confort en general.

 

Gràcies a la incorporació de la nova i revolucionària tecnologia GORE-TEX® SURROUND® hem estat capaços de dissenyar botes que, sense perdre la seva protecció i impermeabilitat, garantitzen una màxima transpiració i confort interior en aconseguir una eficaç transpiració 360º, permetent l’evacuació de la calor i de la humitat també per la planta del peu, augmentant un 30%-40% la superfície transpirable.

 

Una altra gran avantatge d’aquesta tecnologia és l’alt nivell d’amortiment que ofereix, el que es tradueix en una considerable reducció de la força dels impactes de cada pas evitant que es transmetin als peus, genolls, costats, columna i crani; un alt nivell de retorn d’energia, el qual redueix el cansament i augmenta l’eficàcia durant la marxa, així com una sensació de confort en general.

 

Les nostres noves botes amb tecnologia GORE-TEX® SURROUND® són, per tant, models ideals per a un ús a climes moderats i càlids, i per activitats en les que sigui desitjable una major transpiració, com pot ser, per exemple, senderisme estiuenc, llargues rutes com el Camí de Santiago o senders GR, activitats aeròbiques com Nordic Walking i Speed Hiking, etc…

  • Impermeabilitat duradora i màxima transpirabilitat en tot el calçat
  • Peus secs i confortables
  • Ideal per a climes moderats i càlids
  • Disseny innovador amb ventilacions laterals
  • Garantitzat !