Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web.
Hi esteu d'acord     Como configurar

Control de Qualitat

Des del primer dia la nostra filosofia de treball ha estat fer botes de muntanya amb la màxima qualitat i tecnologia possibles; sempre hem incorporat els millors materials i dissenys i estem convençuts que és una política correcta a curt, mig i llarg termini.

Per a Bestard fer una bota tècnica de qualitat té dues dimensions molt distintes perè igual d'importants:

 • fer botes disenayades i adaptades per a donar el 100% de rendimient tècnico en cada tipus d'activitat i per a cada tipus de necessitat diferent;
 • fer una bota còmoda i duradera.
 •  

  Per a assegurar que complim amb aquestes dues metes, funcionam amb una sèrie de controls de qualitat externs e interns, així com dels productes i de la fábrica.

  Abans de descriure cada tipus de control que realitzam et donarem el resultat:

  Resultat

  De totes les botes que venem en un any tan sols rebem un 0,4% de devolucions per defecte del producte; això és tot un rècord!
  I a aquest 0,4% els tornem les botes arreglades, o unes altres, 24 hores després d'haver-les rebut a la fàbrica.

  CERTIFICACIÓ I CONTROL DE QUALITAT DE LA FÀBRICA.

  L'empresa americana GORE, líder mundial en la fabricació de membranes impermeables i transpirables GORE-TEX®, té una política de venda molt restrictiva i controlada, tan sols treballa amb determinats clients a cada país i a cada sector.

  Per tal de ser seleccionada com a clienta de GORE, l'empresa ha de complir una llarga llista de requisits de qualitat de producte, de capacitat de creixement, de prestigi en el mercat, etc., així com també capacitat de la fàbrica de manufacturar i controlar la qualitat dels productes. Un cop certificada la fàbrica, Gore envia els seus tècnics per fer inspeccions i per donar suport i col·laboració tècnica, amb una finalitat clara, obtenir una millora contínua amb una visita cada mes.

  CONTROL DE QUALITAT DE PRODUCTES NOUS.

  Abans de començar a fabricar un nou producte en sèrie, el prototipus ha de passar aquests filtres de control de qualitat:

  Proves de materials nous; cada vegada que incorporem materials nous encarreguem al laboratori independent INESCOP (www.inescop.com) la tasca de realitzar totes les proves necessàries d'abrasió, transpiració, hidrofugació, etc.

  Equip d'assessors experts: una sèrie de prototipus de la bota nova és enviada a muntanyencs professionals i és sotmesa a proves reals durant expedicions en condicions extremes. Si es troben fallades tècniques o de qualitat la bota es modifica fins que arribem a la bota que volem obtenir.

  Certificació de GORE: tots els productes nous que porten el folro de Gore-Tex®. han de ser provats i certificats pel laboratori de Gore. Tant la bota com els materials que la componen han de complir amb uns requisits mínims de Gore quant a impermeabilitat duradora, transpiració, abrasió, etc.

  El simulador de passos, que imita el procés de caminar sobre terreny mullat, és un dels tests a què GORE sotmet els nous models en els seus laboratoris d'Alemanya.

  Cada bota fa, com a mínim, 300.000 flexions dins l'aigua i, mentrestant, els sensors electrònics detecten qualsevol anomalia, humitat dins la bota, etc.  CONTROL DE QUALITAT DURANT EL PROCÉS DE FABRICACIÓ.

    Per tal d'assegurar que no surti cap bota defectuosa després del procés de fabricació es fan aquests processos de control de qualitat:


  Test d'impermeabilitat: abans de muntar la bota, la botina de Gore-Tex s'infla a pressió i és submergida en aigua. Hi ha uns sensors electrònics que detecten el desperfecte més petit a la membrana o a la seva costura termosegellada.

  Control d'acabat durant i després de la fabricació: en cada punt de treball l'operari sotmet la bota a un estricte control òptic. Finalment, una vegada acabada la bota, revisem la pell, el desgast i les costures, fins al darrer detall. No es deixa que surti cap bota amb la més mínima tara estètica o funcional.  CONTROL DE QUALITAT DE PRODUCTES ACABATS.

  Per tal de controlar que la fàbrica sempre manté la mateixa qualitat en els productes, la qual es va definir en el disseny original, agafem productes de la producció a l'atzar per realitzar les proves següents:

  Test intensiu de resistència: cada bota fa 500.000 flexions dins l'aigua (que equivalen a 750 km si caminem dins l'aigua) i els sensors electrònics detecten qualsevol anomalia de la bota.

  Estanquitat de la bota: una centrifugadora d'alta velocitat comprova l'estanquitat i la impermeabilitat interna de la bota.  LA PROVA MÉS DURA: LA SEVA.

  Finalment, quan ja ha sortit de la nostra fàbrica, la bota ha de passar el darrer test i el més dur: el seu i el de tots els altres aficionats a la muntanya i a l'outdoor; guies professionals de muntanya, escaladors, esportistes experts, guardaboscos, etc., que utilitzen les nostres botes. Estem orgullosos de superar aquest test tan dur amb escreix, perquè la quantitat de botes que ens tornen és pràcticament nul·la (0,4%). D'altra banda, ens plau molt rebre les seves cartes sobre els bons resultats que han obtingut de les nostres botes. Aprofitem l'avinentesa per agrair-vos les cartes, els correus electrònics i les cridades, que donen un sentit a la nostra feina diària.

  SERVEI POSTVENDA.

  Les botes que ens tornen són sotmeses a una revisió exhaustiva pel nostre departament tècnic. Comprovem si el problema entra en la garantia del nostre producte o no. Si aquest és el cas arreglem la bota o la substituïm sense cap mena de recàrrec. Si el que falla en la bota no entra en la garantia oferim la possibilitat de reparar-la al nostre client. El cost d'aquesta feina és mínim. Si voleu més informació sobre la nostra garantia, feu clic aquí.