Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web.
Hi esteu d'acord     CNT_TXT_RECHAZAR     Como configurar

Testimonios

Peter Askulv
Peter Askulv
Reside en: Suecia
Era muntanyer aficionat durant el seu temps lliure i professor acadèmic i investigador en física botànica durant les seves hores de feina. Decidí canviar radicalment la seva vida i la seva carrera professional l'any 1984 quan fundà Klättermusen AB. Des d'aleshores, aquesta petita empresa, molt especialitzada i situada al nord de Suècia, ha crescut i s'ha desenvolupat per ser un líder i un referent en el desenvolupament i fabricació de vestimenta i motxilles molt funcionals d'alta qualitat i amb un gran nivell tècnic. I des de llavors, en Peter gaudeix de la muntanya no només durant el seu temps lliure, sinó també durant les seves hores de feina, provant i re-provant els productes que ell i el seu equip segueixen desenvolupant! www.klattermusen.se
Durant pràcticament tota la meva vida no només he estat un muntanyenc aficionat, sinó també sempre he tingut molt d'interès a obtenir el millor material possible. Aquest interès i la passió pel material de muntanyisme d'alta qualitat em va fer prendre finalment la decisió de fundar la meva pròpia empresa, Klättermusen, cosa que m'ha donat la possibilitat de desenvolupar i fabricar peces i motxilles per a un ús intens, de la manera que jo sempre he considerat que s'hauria de fer. Gràcies a aquesta decisió, ara tinc la possibilitat de crear productes per al muntanyisme, que sempre compleixen amb els que jo consider que són els requisits més elevats i actuals pel que fa a eficàcia, confort i alta qualitat. El que en realitat sempre he volgut obtenir, i què és l'essència de totes aquestes característiques i que també és la filosofia principal que hi ha darrere de tota la meva feina, productes i dissenys, es podria resumir en una paraula: seguretat. És veritat que la seguretat depèn dels teus propis criteris - quan decideixes quina ruta elegir i quan és millor tornar que continuar. El que sempre he volgut obtenir ha estat l'oportunitat de poder elegir nous reptes amb un nivell de seguretat més alt, creant un equipament més segur, contribuint amb el meu coneixement de la tècnica del muntanyisme i de la biofísica. Aquests coneixements, tant de la tradició escandinava de llargs recorreguts, com de la ciència i de la meva eterna ambició de posar a prova i pensar d'una manera innovadora. Estant tant submergit en el món del muntanyisme com ho he estat durant els darrers 20 anys, reconèixer les qualitats de Bestard és fàcil. És evident que hi ha moltes coses que ens uneixen, fet que és per a mi una satisfacció, tant com a usuari com a fabricant. Exactament com el meu cas, la gent de Bestard està enamorada de la feina artesanal fins al darrer detall. La seva feina dia a dia durant els darrers 60 anys, els ha donat l'experiència necessària per saber dissenyar les formes precises per a un calçament perfecte, i per saber on posar els repunts perquè no molestin el més mínim el peu. Sempre utilitzen els millors i més selectes materials, i el seu nivell de fabricació i els seus acabats estan a un nivell molt elevat. I el que és per a mi més important: tenen una passió impagable per seguir millorant i desenvolupant, oberts a trobar noves solucions intel·ligents i a incorporar nous materials, sempre amb l'objectiu de millorar el confort i la seguretat per a tots nosaltres, aquells que portem les seves botes posades. Per això no és estrany que hagi arribat a respectar i simpatitzar amb Bestard Mountain Boots i amb la gent que hi ha darrere d'aquesta marca, tan en línia amb la meva pròpia filosofia de feina per fer equipament eficaç, segur i confortable. Una empresa que no té per meta estar entre les més grans, però sí entre les millors.
Alfredo Fernández
Andreas Günther
Andy Hessberg and Waltraud Schulze
David Björkén
Herbert W.Heinrich
Javier Campos
José Manuel Fernandez
Juan José Haya Sancho
Kin Man Chung
Peter Askulv
Valerie Crespí-Green