Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web.
Hi esteu d'acord     Como configurar

Materials de l'exterior

Pells d'alta qualitatLa pell bovina és el material tradicional en la fabricació de botes de muntanya, un producte natural amb excel·lents qualitats pel que fa a confort, suavitat, transpiració, resistència i durada. Si hi ha alguna cosa que caracteritza les botes Bestard al llarg dels anys, és que sempre hem procurat elegir les millors pells dels millors adobers europeus.

El cuir en el seu estat pur té un gruix d'uns 8 mm. A la part superior de la pell, a nivell d'epidermis (o flor), les fibres estan més ajustades i fortes, fent que la part de dalt de la flor de la pell sigui més duradora, forta i resistent a l'aigua i al fred.

Segons la qualitat de cada cuir, es divideixen en diferents gruixos i se sotmet a tractaments diferents. Segons el tractament de l'adobador, es converteixen en pells de característiques diferents. Nosaltres utilitzem les següents pells:

 • Pell amfibia (pell flor)
 • Pell nubuc
 • Pell serratge


 • Les pells utilitzades tenen gruixos d'entre 2,8-3 mm (botes d'alta muntanya), 2,2-2,6 mm (botes de trekking) i 1,6-1,8 mm (sabates).
  Independentment del tipus de pell i el seu ús, totes les nostres pells han estat sotmeses a un tractament d'hidrofugació total.

  Pell amfibia

  La pell més natural i original, on hem mantingut i tractat la part exterior del cuir de vaca, és altament resistent i duradora. A la part superior del cuir (epidèrmis, o flor) les fibres estan unides ben fort, fent que sigui més consistent, aïllant i resistent a l'aigua.

   

  Pell nubuc

  Nubuc prové de la pell amfibia, però per obtenir l'aspecte de la cara vellutada, la capa superior ha estat lleugerament rascada en la seva flor natural per obrir les cel·les del pèl. El resultat és una pell amb similars característiques a la pell amfibia, però més suau i amb una millor absorció dels agents hidrofugants.

  Pell serratge

  És la segona capa o capa baixa de la pell, després de remoure la capa superior de la flor. És una divisió de pell amb cara d'ant a ambdues cares. El nostre serratge és una pell de molt alta qualitat que ha estat sotmesa a un tractament especial per obtenir encara més resistència i un aspecte més elegant. Una excel·lent elecció per a botes de Trekking i Outdoor on primen la lleugeresa, la flexibilitat, la transpiració i la suavitat.

  Pell Perwanger

  La prestigiosa casa Perwanger, situada enmig dels Alps Tirolesos, porta fent pells des de 1780, i és el símbol del millor que es pot utilitzar per fabricar botes de muntanya. La seva fabricació segueix essent artesanal, i cadascuna de les seves pells es sotmesa a controls molt durs durant tot el procés de preparació, per garantir que compleixin amb els nostres exigents estàndards d'impermeabilització, resistència i bon acabat.

  KEVLAR ®

  KEVLAR® és una fibra aramídica ultra-lleugera, suau i al mateix temps, en pes comparat, cinc vegades més resistent que l'acer. La cooperació entre Dupont i Bestard per desenvolupar unes botes i unes sabates de muntanya, trekking i outdoor de darrera generació fetes amb teixits de KEVLAR® ha estat, sens dubte, una de les fites durant les darreres temporades. Incorporant KEVLAR® a les nostres botes els proporciona els següents beneficis:
   

 • una incomparable relació lleugeresa / resistència a l'abrasió
 • gran capacitat de transpiració
 • molt poca absorció d'aigua i un eixugat molt ràpid
 • suavitat i ràpida adaptació a la forma del peu
 • flexible sense que provoqui possibles pinçaments a les zones de flexió.
 • CORDURA ®

  CORDURA®, teixit sintètic amb aspecte natural, famós per la seva gran resistència a l'abrasió. Mentre que d'altres materials convencionals presenten un aspecte usat i desgastat, CORDURA® manté el seu aspecte i tacte de confort suau. Els avantatges del seu ús en botes es tradueixen principalment en un pes lleuger, un tacte suau i flexible i una gran capacitat de transpiració.

  AIR-MESH y MESH

  Material técnico entre cuyas prestaciones más destacables hallamos su extraordinaria transpiración e increíble ligereza. Al contrario que muchos otros materiales parecidos, el air-mesh usado en la parte superior de nuestro calzado es también repelente al agua y muy resistente a la abrasión.

  Ganxos, ullets i anelles.

  Encara que s'utilitzin diferents sistemes de subjecció, tots els complements metàl·lics sempre tenen en comú les característiques següents:
   

 • Totes les peces metàl·liques són antioxidants i han estat tractades per superar qualsevol tipus d'adversitat climatològica i de desgast;
 • la seva fixació a la bota és permanent
 • i han estat dissenyades per donar una alta eficiència a l'hora de fermar la bota.
 • La majoria de les nostres botes porten un sistema de frenada per al cordó, per tal que es pugui fermar la bota de manera més eficaç i segura.
 • Cordons

  Tots els nostres cordons, tant els rodons com els plans, han estat fabricats i tractats per aconseguir un alt grau d'hidrofugació i resistència a l'abrasió. Els nostres cordons, com és també requisit de tots els nostres materials, superen els estàndards d'impermeabilitat exigits per Gore-Tex®.

  Fils

  Posam la màxima atenció en usar només fils que superen les proves més estrictes de resistència a l’abrasió i al desgastament. Per evitar l’entrada d’aigua per les costures per efecte capilar, només usam fils totalment hidrofugats.