Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

Trail Walking Descatalogades

Argon Lady

Característiques

Referència 3557
Linia Mountain & Outdoor Line :: Trail Walking Descatalogades
Part superior Piel Serraje y Cordura® hidrófugos / Caucho sintético
Folro GORE-TEX Extended Comfort
Forma Trail Tech 40
Palmilla Bestflex 2 / Flexible
Sola Vibram® Pillow + EVA
Pes 680 grs / par (EUR 38)
Talla 36 / 42 EUR
Altres
Característiques
Atractiva i moderna mitja bota molt lleugera, amb la sensació de dur unes sabatilles, però que així i tot proporciona suport i estabilitat gràcies a la canya i a la relativa rigidesa de la sola. Fabricada en pell serrat i Cordura®, amb la sola Vibram® Pillow amb mitjasola d'EVA, especialment desenvolupada per a dones, Argon Lady combina un confort i una lleugeresa extraordinària amb un nivell de rigidesa, estabilitat i gruix de sola un poc major comparant amb altres models d'aquesta família.Per aquest motiu, es distingeix com a una alternativa molt interessant per a senderistes actius i que també volen moure's ocasionalment per terrenys més rocosos i exigents amb total seguretat.

L'ús de GORE-TEX® Extended Comfort, així com materials transpirables i hidròfugs garantitzen que es tracta d'una bota molt transpirable i al mateix temps impermeable, per així mantenir els peus secs i confortables.

Ideal per a activitats com senderisme, trekking lleuger, el Camí de Santiago i viatges d'aventura.

Trail Walking Descatalogades