Bestard rep un Premi Popular 2022 de Cope Balears

Premi Popular 2022 de Cope Balears

Calçats Bestard, Fundació ASIMA, Shella Badaseraye, Associació Aires d’Andratx i Fundació Naüm hem estat els premiats de la 43 edició dels Premis Populars de COPE Balears. Són els premis amb més llarga trajectòria, sense interrupció, a les Balears.

Segons la COPE, “l’entrega d’aquests premis és un reconeixement sincer a persones i institucions que destaquen en el seu esforç i constància al servei dels altres, sent així reflex de la nostra identitat mallorquina. Els premiats d’aquest any destaquen per haver dedicat la saviesa i l’acció a humanitzar la vida dels més propers. Des de la seva primera edició, el 1980, els Premis Populars reconeixen la bona feina i la constància de persones i institucions que milloren la vida de la nostra comunitat”.

Segons la Cope, “Els guardonats de la 43 edició han estat:

L’empresa de Lloseta, Botes Bestard, per defensar la indústria del calçat a la nostra illa, sense perdre la qualitat de la fabricació tradicional i incorporant-hi els últims avenços.

La Fundació Asima, per mostrar la cara humana i social de l’empresari, fomentant l’esperit emprenedor.

Shella Badaseray, campiona d’Espanya i Europa d’halterofília, per la seva lluita i superació a l’esport i com a mare coratge.

L’associació Aires d’Andratx, pels seus estudis i investigació en el patrimoni tèxtil, ens recorden la nostra història i identitat.

La Fundació Naüm, pel seu compromís amb els joves en dificultats a la barriada de Son Roca”.

Estam molt agraïts pel reconeixement al nostre treball i va ser un honor assistir a la gala a Es Molí des Comte. Ens agradaria compartir amb vosaltres el vídeo de presentació de la nostra empresa que va fer Cope Balears i va emetre a la gala.

Moltes gràcies a COPE Balears per haver-nos elegit aquest any!

Enhorabona als altres premiats!