Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

Travel

Travel

La tendència cap a l'increment de la mobilitat i el canvi en els nostres hàbits de viatjar cap a escapades i viatges més curts però més freqüents, combinat amb el desig de viatjar lleuger i còmode, ha fet augmentar considerablement la demanda de roba i calçat còmode, funcional i lleuger. L'ideal de poder fer l'escapada amb únicament l'equipatge de mà i un parell de sabates per poder fer igual de còmodes tant excursions al voltant d'un hotel rural, com per anar a sopar a la ciutat donant una passejada.

En aquesta família hem combinat el millor entre disseny i materials de sabates urbanes amb materials i solucions que provenen de la nostra llarga experiència com a fabricants de botes de muntanya. El resultat és una gamma de sabates urbanes amb un toc esportiu distint: funcionals, còmodes, d'altes prestacions tècniques i que encaixen en qualsevol ambient.