Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

Testimonios

Herbert W.Heinrich
Herbert W.Heinrich
Reside en: Alemania
És probablement el més conegut i respectat escriptor alemany que viu a Mallorca. Els seus treballs anteriors com a dissenyador d'art, combinat amb la seva intensa passió pel trekking més els detalls acumulats per les muntanyes de Mallorca, li han servit com a base per redactar les seves populars sèries de sis llibres de guia d'excursions per Mallorca, amb una excepcional claredat, indicant les rutes de trekking, amb uns textos ben documentats i unes belles il·lustracions.
Quan vaig arribar a Mallorca com a resident permanent ara fa 19 anys, tot d'una em vaig enamorar de les muntanyes de l'illa. Vaig tenir la sort de ser admès en un grup de muntanyencs locals que em permeteren conèixer els secrets de la Serra de Tramuntana. Junts hem pujat els seus 40 pics de més de 1.000 metres i ens hem enfilat per les seves roques salvatges i pels seus torrents. Aviat les soles de les botes de trekking que duia d'Alemanya es gastaren i per això vaig haver-ne de cercar unes de noves. Els meus amics mallorquins em digueren que a l'illa hi havia una gran tradició de fabricants de calçat, i que al petit poble de Lloseta, la fàbrica Bestard feia bones botes de muntanya. Com que vaig veure que estaven fetes amb sola rígida Vibram, immediatament en vaig comprar un parell. Sens dubte, no em sap greu haver-ho fet. Per aquell temps solia escalar les muntanyes de Mallorca tres o quatre vegades per setmana, per reunir tots els coneixements i la informació necessària per escriure les bases dels meus sis llibres sobre diferents rutes de trekking de Mallorca. Tot i la forma agressiva de les roques de pedra calcària i un extremat ús intensiu, les meves botes Bestard mai fallaren i dos anys després, l'únic que va fer falta va ser un canvi de soles. Per aquesta raó, sempre he recomanat les botes Bestard als meus amics, i mai he pensat canviar de marca. Amb les mitges talles i un disseny interior confortable, les botes Bestard sempre cauen bé la primera vegada. Amb el temps he tingut l'experiència de comprovar que Bestard no s'atura de fer nous desenvolupaments, llançant botes millors cada any. Des que introduïren el folre de Gore-Tex® a les botes de muntanya, i d'això fa més de 10 anys i essent el primer fabricant espanyol que ho aplicà, mai més hem hagut d'anar amb el peu mullat.
Alfredo Fernández
Andreas Günther
Andy Hessberg and Waltraud Schulze
David Björkén
Herbert W.Heinrich
Javier Campos
José Manuel Fernandez
Juan José Haya Sancho
Kin Man Chung
Peter Askulv
Valerie Crespí-Green