Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

Testimonios

Kin Man Chung
Kin Man Chung
Reside en: Hong Kong
És fundador i propietari de Hong Kong Mountaneering Centre. L'any 2003 aconseguí els seus "Eight Continental Summits" conquerint l'Everest com a membre de la primera expedició de Hong Kong que ha pujat aquesta muntanya. www.chungkinman.com.hk
Tant durant la meva feina com a instructor de muntanyisme com durant les meves múltiples expedicions he tingut temps suficient i oportunitats per poder comprovar la importància de dur unes excel·lents botes de muntanya. Com a botes excel·lents defineixo aquelles que ajuden el muntanyenc a arribar al seu objectiu sense notar que les duu. Són botes que mantenen els peus secs i calents, que són lleugeres i còmodes i al mateix temps tan robustes i segures que puguin permetre'm seguir la meva lluita per arribar al cim sense problemes. La gent de Bestard Mountain Boots sí saben el que estan fent, i què és realment important i per això la seva marca és per a mi una de les primeres marques del món gràcies a les excel·lents botes de muntanya que fabriquen.
Alfredo Fernández
Andreas Günther
Andy Hessberg and Waltraud Schulze
David Björkén
Herbert W.Heinrich
Javier Campos
José Manuel Fernandez
Juan José Haya Sancho
Kin Man Chung
Peter Askulv
Valerie Crespí-Green